Kies jouw kleuren (3-4 personen)

Altijd al geïnteresseerd in de betekenis van kleuren? Nieuwsgierig wat de kleuren jou kunnen vertellen? Met de kleurige balansflessen van Aura-Soma krijg je antwoorden op deze vragen!

De workshop start met informatie over dit kleurensysteem. Na een korte ontspanningsoefening kiest iedereen vier balansflessen uit, je gaat ontdekken wat jouw kleurkeuze betekent.

En vind je het leuk om samen met anderen (open inschrijving) of met vriend(inn)en, familie of collega's (3-4 personen) deze workshop te volgen? Neem dan contact met me op, dan plannen we een dagdeel.

Zie ook geplande workshops

 

Reacties van deelnemers aan de workshop Kies jouw kleuren:

Ik vond de workshop heel erg leuk!
Het is leerzaam
Het is inspirerend
Het is relaxt om te doen
Het was heel fijn om dit met mijn twee vriendinnen te doen!
Ik vond het een dierbare middag

Saskia


We hadden net nog even contact met elkaar en alle drie waren we positief verrast over wat we deze middag hebben meegemaakt.

We zijn wijzer geworden en kunnen hier mee vooruit.
Daarbij vind ik het ook mooi dat je elkaars binnenste mag tonen,dat maakt de band hechter. Dankjewel voor het mogelijk maken hiervoor.
Vrouw, 51 jaar

Wauw! Wat een prachtige ervaring de kleurenworkshop bij jou Marij. Voelde heel zuiver. En het klopt hoe ik Nu in het leven sta en ik kan er wat mee in mijn levensproces. Ik ben heel dankbaar!

Carmen


Vandaag een workshop kies jouw kleuren met mijn zussen gedaan. Heel bijzonder hoe ieder zijn eigen verhaal heeft en dat terug te zien in mooie gekleurde flessen. Samen met de goede, enthousiaste en warme begeleiding van Marij maakte dat tot een hele mooie middag!

Inge