Colourful Coachen

Persoonlijke ontwikkeling

Om inzicht te krijgen in wie je bent en wat op dit moment actueel is, kun je verschillende testen doen met betrekking tot je persoonlijkheid, competenties, studie en carrière. Met de uitkomsten krijg je zicht op je sterke kanten en je valkuilen. 

Een kleurkeuze geeft dat inzicht ook en gaat nog veel verder!

De kleuren gaan voorbij je gedachten en overtuigingen en brengen je rechtstreeks in contact met je bezieling. Kleuren hebben hun eigen taal, een taal voorbij de woorden. Ze raken je in andere lagen van je bewustzijn dan woorden dat doen. 

Persoonlijke ontwikkeling is zelfreflectie, bewustwording van jezelf, van je kracht en je kwaliteiten. Als je weet wie je bent, kun je loslaten wat je tegenhoudt jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. Dan kun je – vanuit kracht en zelfvertrouwen – je wensen en dromen realiseren. Jezelf durven zijn in al je facetten is een proces dat zich laag voor laag ontvouwt, waarbij je elke keer weer een nieuwe balans vindt.

Persoonlijke groei is niet alleen je aandacht naar binnen keren om jezelf te leren kennen. Het gaat ook over het nemen van stappen en handelen in overeenstemming met je ware zelf. Vaak betekent dit dat je een aantal zaken in je leven wilt veranderen.

Hoe krijg je denken, voelen en handelen op één lijn? 

Ik werk met verschillende methoden om je hierbij te coachen

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met me op.