Energie in balans

Alles bestaat uit energie en energie wil stromen. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel.

Energetische behandelingen hebben veel voordelen: het ontspant, vitaliseert en bevrijdt je lichaam van blokkades. Het helpt je om je beter te voelen en op je intuïtie te vertrouwen.

Om jouw energie weer te laten stromen, werk ik met verschillende methoden.

  • Met Reiki: “Rei” betekend universele en “Ki” staat voor levensenergie. Door deze energie door te geven, wordt de natuurlijke balans hersteld. De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De een voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van.  De energie stroomt vanzelf naar die plek waar het nodig is.
  • Met de kleuren lichtpen worden je chakra's in balans gebracht, zodat deze beter gaan doorstromen. Chakra's zijn energie knooppunten, die 
‘op’ onze ruggengraat liggen en ons welzijn bepalen. Met de kleuren lichtpen wordt gebundeld licht (licht is ook energie) direct in je chakra's gebracht waardoor blokkades oplossen en de energiebalans herstelt.
  • Met een AromaTouch massage worden etherische oliën direct op de energiebanen gebracht, deze oliën werken diep door en brengen je lichaam weer in balans.