Herken je dit? Je weet in je hoofd heel goed dat het beter is voor je.....maar om het ook echt te gaan doen....

Het welzijn van anderen staat op de voorgrond; eerst nog even dit doen; als ik klaar ben dan..... en voor je het weet is de dag om.....

En toch,  als je eenmaal de stap zet om ruimte voor jezelf te maken om te gaan ontspannen, dan zet je de eerste stap om jezelf serieus te nemen......

 

En nee, dat is niet egoïstisch, iedereen heeft ontspanning nodig!!

Zeker als je regelmatig stress hebt dan is het belangrijk om ook regelmatig te ontspannen. Wachten tot het weekend of tot de volgende vakantie....dat duurt vaak te lang. Bouw gedurende de dag momenten van ontspanning in: even niksen, hè, hè...

Veel/lang zitten is niet gezond, lees meer

Gun je brein rust, kijk uit het raam, laat je fantasie gaan, even wegdromen.....

En ga naar buiten, kijk eens welke effecten wandelen heeft.

Hoe ontspan jij? Is een massage iets voor jou?

Pieker je veel? Met een ont-stress voetmassage wordt je bijna letterlijk weggetrokken uit je hoofd.

De ontspanningsmassage eindigt ook met een voetmassage. De oliën werken diep door, zodat je ook na de massage nog een ontspannen gevoel behoudt.

Benieuwd wat anderen van de massages vonden?

ervaringen maart 2019
PDF – 278.8 KB

Bewuster leven met de maanfasen 🌝
Wanneer het volle maan is, zijn we vaak bewust van de invloed van de maanenergie. De andere maanfasen hebben ook hun eigen kracht en hoe kun je deze bewuster beleven?
Nieuwe maan staat voor nieuwe energie, een nieuw begin. Een goede periode om iets op te bouwen en vanuit je kracht iets nieuws in de wereld te zetten.
Met afnemende maan neemt de energie af en staat rust centraal. Een ideale periode om los te laten en te ontspannen, boek bijvoorbeeld een massage in deze periode.
Dit zijn de perioden van afnemende maan voor 2019, deze kun je alvast reserveren in je agenda om een ontspanningsmassage te boeken.