Het beste uit jezelf halen!

Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Aan deze namen zijn bepaalde eigenschappen en kwaliteiten verbonden. Ze worden zichtbaar gemaakt door je geboortenaam en geboortedatum om te zetten in getallen (numerologie). Aan de getallen verbinden we de kleurige balansflessen, waardoor je nog meer informatie krijgt over jou, je bent uniek met jouw persoonlijke bagage.

Door de klinkers op te tellen, krijg je inzicht in je oorspronkelijke persoonlijkheid, je diepste waarden en kwaliteiten. De medeklinkers geven een beeld hoe je bij anderen overkomt en welke struikelblokken een rol kunnen spelen. Het getal van je volledige naam geeft aan wat je in dit leven wilt realiseren. Je geboortedatum geeft je levensles weer en hoe je het beste trouw aan jezelf kunt blijven.

Ben je benieuwd naar de getallen en kleuren van je naam? Neem dan contact met me op.

Het is verrassend om je naam in kleur te zien staan. En zoals een klant verwoordt: 'Ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn essentie kan komen'.

Deze sessie kan ook via Skype plaatsvinden. Dan wordt het verslag van tevoren via de mail opgestuurd en vooraf betaald (66 euro). Het gesprek zelf duurt 1 uur. 

Vind je het leuk om dit samen met anderen (vriendinnen, zussen, moeder/dochter) te doen dan is een workshop (max. 4 deelnemers) ook heel geschikt. Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Ervaring van een klant

Mijn getallen gaven mij een blik achter de schermen. Ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn ESSENTIE kan komen. Zoals Marij mij zo mooi zei bij het afsluiten van het consult. Stel je zelf de vraag. Wie ben ik van nature ? Nou en wie wil dit niet weten.....
Ik zou willen zeggen: OMARM JEZELF  en GUN JEZELF het cadeau van een kleurenbad.