Creatief coachen

Als creatief coach gebruik ik mijn kennis en ervaring om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zodat je je vertrouwen in je jezelf terug krijgt.

Om een coachingstraject te starten, verhelderen we eerst jouw vraag. Dit bepaalt welke weg we gaan bewandelen. Rode lijn in het traject is ontspannen, ontdekken en ontwikkelen. Daarbij gebruik ik verschillende methoden, naast praten ook doen en ervaren. Denk aan een kleurconsult, ontspanningsmassages, behandeling met de kleuren lichtpen, een sessie met het bezielingsspel, aan creatieve werkvormen. Ook wandelcoaching of e-coaching behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard in overleg met jou en afgestemd op jouw vraag/behoefte, wat jou inspireert en helpt bij je persoonlijke ontwikkeling.

Coachen vraagt een inzet van jezelf: hoe kun jij jouw gewenste situatie bereiken zodat je weer evenwichtiger kunt functioneren?

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leerproces waarbij je zélf antwoorden en oplossingen voor je vragen vindt. Ik begeleid je daar graag bij door te luisteren, te ordenen, te vragen, te spiegelen en te confronteren.

Wil je overleggen of deze vorm bij je past? In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we of mijn manier van coachen geschikt is voor jouw vraag. Besluiten we een coachingstraject te starten, dan bepalen we samen de vorm (praten en/of doen), het aantal gesprekken en maak ik een offerte (indien nodig kan een gesprek met je werkgever plaatsvinden).

Er zijn verschillende mogelijkheden om coaching (gedeeltelijk) te vergoeden.

Wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op.