Leer jezelf beter kennen

Kleuren geven informatie over je karakter, je persoonlijke ontwikkeling en waar je naar verlangt. Het bevestigt vaak wat nu actueel is of waar je mee worstelt. En doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met je kracht en eigen wijsheid, op deze manier versterk je je zelfvertrouwen.
Na een ontspanningsoefening kies je intuïtief een aantal balansflessen van Aura-Soma. De kleuren van deze flessen vertellen wat je doel/je thema is; hoe je daar vorm aan geeft; welke uitdagingen en verlangens je hebt.  Samen verhelderen we jouw verhaal: jij vanuit jouw zelfkennis, ik vanuit mijn kennis van de kleuren en de balansflessen. We kijken ook naar de verborgen, gemengde en/of ontbrekende kleuren (duurt 1-1,5 uur en kost € 55,-).
Bij het consult maak je kennis met een pomander, deze reinigt en beschermt je energieveld zodat je je nog meer kunt verbinden met jezelf. De kleur van de pomander correspondeert met het onderste deel van de eerste balansfles. Een pomander kun je ook intuïtief kiezen door de kleur of geur die jou aanspreekt.

de kleuren, die je kiest, laten je zien wat je nu nodig hebt

Aan het eind van het consult bespreken we welke ondersteuning je nodig hebt. De flessen kun je meenemen, ze zijn mooi om naar te kijken en je kunt de vloeistof op je lichaam aanbrengen. De Aura-Soma producten kun je bij me kopen zodat je meteen aan de slag kunt. Zo werken de kleuren, na en tussen de consulten, door aan jouw bewustwordingsproces. 
Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met me op.