De getallen van jouw levenspad en de balansflessen van Aura-Soma.

Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Aan deze namen zijn bepaalde eigenschappen en kwaliteiten verbonden. Ze worden zichtbaar gemaakt door je geboortenaam en geboortedatum om te zetten in getallen (numerologie). Aan de getallen verbinden we de balansflessen van Aura-Soma, waardoor je nog meer informatie krijgt over jou, je bent uniek met jouw persoonlijke bagage (vergelijkbaar met een horoscoop).

Door de klinkers op te tellen, krijg je inzicht in je oorspronkelijke persoonlijkheid, je diepste waarden en kwaliteiten. De medeklinkers geven een beeld hoe je bij anderen overkomt en welke struikelblokken een rol kunnen spelen. Het getal van je volledige naam geeft aan wat je in dit leven wilt realiseren. Je geboortedatum geeft je levensles weer en hoe je het beste trouw aan jezelf kunt blijven.

Ben je benieuwd naar de getallen en kleuren van je levenspad? Neem dan contact met me op. Het is verrassend om je naam en levenspad in kleur te zien staan. En zoals een klant verwoordt: ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mij essentie kan komen.

Deze sessie kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden. Dan wordt het verslag van tevoren via de mail opgestuurd en vooraf betaald (55 euro). Het gesprek zelf duurt 1 uur. 

Vind je het leuk om dit samen met anderen (vriendinnen, zussen, moeder/dochter) te doen dan is een workshop (max. 4 deelnemers) ook heel geschikt. Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met me op.