Oktober 2019

Ik voel me elke keer een stukje dichterbij m'n kracht als ik bij jou de deur uitwandel...dank je wel voor de mooie inzichten en de verrijking daarvan!

Nathalie

Mei 2019

Ik kom inmiddels al bijna een jaar ongeveer elke maand bij Marij. Ze geeft me dan een heerlijke onspannende aromatherapie massage. Elke keer weer een cadeau voor mezelf. Marij neemt de tijd dat je mag landen in de ruimte alvorens te starten met de massage. Marij is oprecht geïnteresseerd hoe t met me gaat. Ze neemt echt de tijd zowel voor als na de massage zodat je niet meteen weer in de waan van de dag verder gaat. De praktijk ruimte is warm en sfeervol ingericht. Kortom een echte aanrader.

Isa Bella

Ontzettend fijne massages van Marij gehad. De rust en warmte straalt van haar en de ruimte af. Ze neemt echt de tijd voor me met volle aandacht. Ik kom graag terug bij haar. Zeker een aanrader!

Michelle

Marij is een voorbeeld bij wie een heleboel disciplines perfect samenkomen. Voeg daarbij haar prachtige karakter en je hebt een prachtige en zeer effectieve sessie.

Marlon

Marij, haar behandelruimte en benadering vind ik heel prettig. In alle rust, even landen door te praten en een voetenbadje. Daarna kan ik me volledig overgegeven aan haar vaardige handen en haar keuze voor verschillend geurende oliën. Cadeautje aan mezelf.

Simone T

Maart 2019

Via een Social deal bij Colourful Energies terechtgekomen voor een massage. Die was heerlijk ontspannend, precies wat ik nodig had!

Voelde meteen de positieve energie in Marij haar kamer, vroeg nieuwsgierig naar de mooie vrolijk gekleurde flesjes die daar rijkelijk stonden te pronken.

Gisteren ging ik zonder enige verwachting (met 'n open mind) weer heen, had een afspraak voor een kleuren consult. Wat verrassend, fijn, bijzonder en eigenlijk helemaal herkenbaar! Heb inzicht en hulp gekregen, “mijn” kleur gekocht en gisterenavond gebruikt. Denk niet dat het toeval is, dat ik heerlijk heb geslapen...

Ben blij met Marij :-)

M-L

ervaringen ontspanningsmassages
PDF – 278.8 KB

December 2018

Wat was dat een goed plan om even in de ontspanning te gaan na de drukte en voor mijn uitstapje.
Voelde mij heerlijk relaxt, ontspannen en heb genoten van de geuren en de zachte bijzondere massage (aromatouch massage).

Dank je wel. En zeker kom ik graag voor weer een behandeling.

Kim


November 2018

Met een zeer onrustig gestresst lijf en lichamelijke klachten kwam ik via de sociale media bij Marij terecht, mede doordat haar foto mij ook erg aansprak en ik altijd op mijn gevoel afga... Na de eerste keer (nu 2 x geweest), voelde ik mijzelf meteen een stuk ontspannender, mijn hoofd was lichter en ruimer, mijn klachten (maag) zo goed als verdwenen nu en het mooiste van alles is dat het allemaal blijft hangen!

De 2de keer ging ik meer heen voor het fijne ontspannen en zie het maar als een onderhoudsbeurtje: ik kan dingen beter relativeren en accepteren en ik zie het nu als kadootje aan mezelf 1 x in de zoveel tijd, want dat lijf, ziel en geest in balans moeten zijn is me nu weer meer dan duidelijk geworden en ook wat stress toch echt ook met je lijf kan doen! Ik ben een zeer tevreden en dankbaar mens dankzij de hulp van Marij.

Lily


Oktober 2018

De kleurkeuze weerspiegelt mijn reis, die ik tot nu toe heb gemaakt. Het laat mijn kracht en kwetsbaarheid zien. De 4de fles verrast en ontroert mij. Deze fles laat me ook mogelijkheden zien, een richting. Het totaalplaatje versterkt mijn zelfvertrouwen en geeft energie om verder te gaan op mijn reis.

Marion


Juli 2018

Wat een mooie bijzondere middag bij Marij. Bij binnenkomst voel je de ZEN energie en Marij zelf voelt als liefdevol en betrokken. Na een heerlijk voetenbad met Balance olie werden mn voeten zacht gemasseerd. Een poezelige ervaring. Marij is de rust zelve en ze is zeer intuïtief. Er gebeuren mooie dingen als je je openstelt en Marij haakt daarop aan. Als herboren ging ik de deur uit. Een echt aanrader dus!

Pauline


Juni 2018

Wat een heerlijk rustig tevreden gevoel na de Metamorfose massageIn balans. 
Bedankt!

Erika


Mei 2018

Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie. Ik koos zelf de flessen en daarmee het thema, hierdoor heb ik meer helderheid en inzicht in mijn huidige ontwikkeling gekregen. Mede met de kennis van Marij en de veiligheid die ze creëert, kon ik mijn kwetsbare kanten onder de loep nemen en met mijn moeilijkste vragen aan de slag. Het gaf me een boost. 

Hèlen


Maart 2018

Hoe hebben anderen de ontspanningsmassage ervaren?


Oktober 2017

Vandaag een workshop "Ontdek jouw kleuren" met mijn zussen gedaan. Heel bijzonder hoe ieder zijn eigen verhaal heeft en dat terug te zien in mooie kleurige flessen. Samen met de goede, enthousiaste en warme begeleiding van Marij maakte dat tot een hele mooie middag!

Inge


Oktober 2017

Afgelopen maandag een heerlijke verzorgende en ontspannende massage gehad bij Colourful Energies. De heerlijke oliën die gebruikt werden geven mij energie en rust. klinkt raar en tegenstrijdig maar toch is het zo!

Suzan Boomars


Augustus 2017

Wauw! Wat een prachtige ervaring de kleurenworkshop bij jou Marij. Voelde heel zuiver. En het klopt hoe ik Nu in het leven sta en ik kan er wat mee in mijn levensproces. Ik ben heel dankbaar!

Carmen


Augustus 2017 Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

We hadden net nog even contact met elkaar en alle drie waren we positief verrast over wat we deze middag hebben meegemaakt.

We zijn wijzer geworden en kunnen hier mee vooruit.
Daarbij vind ik het ook mooi dat je elkaars binnenste mag tonen,dat maakt de band hechter. Dankjewel voor het mogelijk maken hiervoor.
Vrouw, 51 jaar

Juli 2017 Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

Ik vond de workshop heel erg leuk!
Het is leerzaam
Het is inspirerend
Het is relaxt om te doen
Het was heel fijn om dit met mijn twee vriendinnen te doen!
Ik vond het een dierbare middag

Saskia


Juni 2017

Alles is goed gegaan, ben zo goed als geslaagd voor mijn opleiding :)

De massage zorgde voor ontspanning in een drukke periode, erg fijn!

Sabine


Juni 2017

Afgelopen donderdag (1 juni) had ik de primeur om bij Marij een Reiki behandeling te ondergaan. Wat een heerlijk en oprechte vrouw is dit.
Bij binnenkomst in haar praktijkruimte deed zij er alles aan om het mij naar het zin te maken. Eerst even een gesprek over koetjes en kalfjes waarbij de draai naar het echte werk gauw was gemaakt. Marij toont oprechte interesse en het lijkt wel of zij even in jouw systeem gaat om te zien hoe het met je gaat.
Ik mocht uiteindelijk op de behandeltafel gaan liggen (met kleding aan voor hen die dat willen weten) en zonder iets over mij heen te willen hebben sloot ik mijn ogen. Zij vertelde netjes wat zij ging doen, stelde ondertussen vaak de vraag wat voel je nu en ik genoot van de energie die ik mocht ontvangen.
Na afloop bleef ik nog even liggen om daarna rustig en opgeladen de tafel te verlaten.
Het is goed vertoeven in haar lichte en rustige praktijkruimte. Tel daarbij Marij haar deskundigheid en warmte op en je hebt echt een cadeautje voor jezelf ontvangen.

Marion Weij